Politica de confidentialitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea fiecărui utilizator al Site-ului.

VIN-Info sp. z o.o. (Str. Modelarska 18, Cod poștal 40-142, Katowice, Polonia, support@vin-info.com) este administratorul Datelor dvs. cu Caracter Personal.

Dacă aveți întrebări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau cu privire la modul în care gestionăm Datele dvs. cu Caracter Personal sau dacă doriți să ne informați sau să ne trimiteți instrucțiuni cu privire la Datele dvs. cu Caracter Personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai sus.

I. Prelucrarea Datelor dvs. cu Caracter Personal, temeiul juridic și perioadele de prelucrare

Putem colecta, stoca și procesa următoarele tipuri de Date cu Caracter Personal:

- informații despre computerul dvs. și despre vizitele și utilizarea Site-ului nostru (în special adresa IP a dvs., localizarea geografică, tipul și versiunea browser-ului de Internet, sistemul de operare, sursa de recomandare, ora și durata vizitei, paginile vizitate, navigarea pe Site); pe care le procesăm în baza intereselor noastre legitime în scopul de a realiza statistici și a administrăra Site-ului, în scopul marketingul direct pentru o perioadă suficientă necesară pentru a putea finaliza analiza statisticilor sau activitățile de marketing, dar nu mai mult de 3 ani de la sfârșitul anului în care datele au fost obținute;

- informațiile necesare pentru furnizarea serviciilor disponibile pe Site (în special, adresă de e-mail, numele și prenumele, adresa, codul TVA, numărul contului bancar, numărul tranzacție/tranzacțiilor, conținutul coșului de cumpărături) și informațiile legate de înregistrarea pe Site (în special, adresa de e-mail, numele de utilizator, parola) pe care le procesăm în baza acordului descris în Termeni și Condiții cu scopul încheierii, executării și terminării contractului, și pe baza intereselor noastre legitime în scopul executării revendicărilor legate de contract și pentru a asigura securitatea datelor furnizate de utilizatori în cadrul înregistrării pe Site, în decursul unei perioade de 10 ani de la sfârșitul anului în care s-a încheiat sau reziliat contractul, dar nu mai mică decât termenul necesar executării revendicărilor legate de contract sau de expirarea termenului de prescripție a revendicărilor și în baza obligațiilor legale referitoare la perioade de păstrare și procesare a datele prevăzute în Legea Contabilității și în Legea Fiscală (în prezent, în conformitate cu articolul 74 din Legea Contabilității și articolul 32 § 1 din Legea Fiscală, această perioadă constă în 5 ani de la începutul anului care urmează exercițiului financiar care se referă la datele respective);

- informațiile pe care ni le furnizați în scopul de a vă abona la serviciile de știri ale Site-ului, în special la notificările prin e-mail și/sau la buletine de știri (primite la adresa dvs. de e-mail) pe care le procesăm pe baza consimțământului dvs. în perioada în care aceste servicii sunt active și/sau până la retragerea consimțământului;

- informații necesare pentru a putea comunica cu dvs. (în special adresa de e-mail, numele și prenumele, numărul de telefon și conținutul corespondenței) pe care le procesăm pe baza intereselor noastre legitime, în scopul comunicării cu dvs. și a ne apăra de reclamații, în perioada de 10 ani de la sfârșitul anului în care s-a încheiat comunicarea.

II. Modulele cookie

Site-ul utilizează module cookie care ne permit să adaptăm Site-ul la nevoile utilizatorilor săi prin pregătirea și analizarea statisticilor de utilizare a Site-ului. Statisticile nu se referă la Datele cu Caracter Personal ale utilizatorilor Site-ului.

Un modul cookie constă în informații trimise de un server web către un browser de Internet, informații ce sunt stocate de browser. Informațiile sunt apoi trimise înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de pe server. Acest lucru permite serverului web să identifice și să urmărească browserul de Internet.

Pe Site utilizăm module cookie pentru sesiune și modulele cookie persistente. Modulele cookie pentru sesiune vor fi folosite pentru a: ține evidența dvs. în timp ce navigați pe Site. Modulele cookie persistente vor fi folosite pentru: a permite Site-ului să vă recunoască când îl accesați.

Modulele cookie pentru sesiune vor fi șterse de pe calculator când închideți browserul de Internet. Modulele cookie persistente vor rămâne stocate pe calculator până când vor fi șterse sau până când vor ajunge la o anumită dată de expirare.

Utilizăm Google Analytics pentru a analiza cum utilizatorii utilizează Site-ului. Google Analytics generează informații statistice și alte informații legate de utilizarea Site-ului cu ajutorul modulelor cookie, stocate pe calculatoarele utilizatorilor. Informațiile generate referitoare la Site, sunt utilizate pentru a crea rapoarte referitoare la utilizarea Site-ului. Aceste informații vor fi stocate de Google. Politica de confidențialitate a Google este disponibilă la: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Părțile terțe, în special agenții noștri de publicitate și/sau furnizorii de servicii de plată, vă pot trimite module cookie în conformitate cu regulile indicate pe site-urile lor.

Acordul de utilizare a modulelor cookie de pe Site se face prin opțiunile alese de dvs. în setările browserului dvs. de Internet. Cele mai multe browsere vă permit să respingeți toate modulele cookie sau să respingeți numai modulele cookie provenite de la părți terțe. De exemplu, în programul Internet Explorer puteți să refuzați toate modulele cookie mergând la "Instrumente", apoi la "Opțiuni Internet" unde trebuie să selectați optiunea "Confidențialitate" și apoi să selectați "Blocați toate cookie-urile" folosind selectorul de alunecare. Blocarea tuturor modulelor cookie va avea totuși un impact negativ asupra utilizării multor Site.

III. Destinatarii datelor

Putem divulga informații despre dvs. angajaților, colaboratorilor și asociaților, în măsura în care acest lucru este necesar pentru scopurile stabilite în această Politică de Confidențialitate, cu toate acestea, aceștia sunt obligați să protejeze datele în mod corespunzător.

Colaborăm cu: companii de marketing, motoare de căutare pe Internet, companii care furnizează instrumente pentru analiza statistică și funcționarea rețelelor de socializare, companii ce oferă servicii de găzduire pentru pagini de internet, companii de contabilitate, furnizori de servicii de facturare, furnizori de servicii de plată, firme de avocatură, evaluatori auto. Noi le putem transfera datele dvs. în scopurile menționate în secțiunea I de mai sus, prin urmare aceștia trebui să fie considerați petenșiali destinatarii ai acestor date.

Datele pot fi transferate în afara UE, însă numai către statele sau entitățile aprobate de legislația UE, în special entităților din SUA care participă la proiectul Privacy Shield (pentru mai multe informații mergeți la https://www.privacyshield.gov/) .

În plus, putem divulga Datele dvs. cu Caracter Personal autorităților publice în măsura în care prin lege suntem obligați să facem acest lucru.

IV. Drepturile utilizatorilor

În calitate de utilizator al Site-ului, aveți dreptul să solicitați operatorului accesul la și rectificarea sau ștergerea Datelor dvs. cu Caracter Personal sau restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a folosi aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact de pe Site sau pe adresa noastră de e-mail.

În calitate de utilizator al Site-ului, aveți dreptul să depuneți o plângere privind prelucrarea Datelor dvs. cu Caracter Personal către Președintele Inspectorului Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych) în Polonia sau echivalentul acestuia în alt stat membru UE, în funcție de reședința dvs. obișnuită, locul de muncă sau locul în care se presupune că a avut loc această încălcarea.

V. Securitatea Datelor cu Caracter Personal

Vom lua măsuri de precauție rezonabile atât tehnice cât și organizaționale pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea Datelor cu Caracter Personal.

Vom păstra toate Datele cu Caracter Personal pe care ni le furnizați pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall). Toate tranzacțiile electronice pe care le efectuați sau le primiți de la noi și schimbul de date sensibile și/sau schimbul de date privat vor fi criptate folosind tehnologia SSL.

Datorită naturii sale, transmisia de date prin Internet este în mod inerent nesigură. Cu toate acestea, folosim diverse măsuri pentru a vă proteja datele. Dacă doriți să ne oferiți recomandări privind securitatea datelor, vă încurajăm să ne contactați prin formularul de contact sau pe adresa noastră de e-mail.

VI. Site-uri ce aparțin părților terțe

Site-ul conține legături către alte pagini de Internet. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate sau practicile paginilor de internet ale unor terțe părți. Aceste pagini de Internet, inclusiv conținutul și legăturile acestora, se pot modifica în mod constant și pot avea propriile politici de confidențialitate și alte reglementări pe care le recomandăm să le citiți.

X
închide

Administratorul datelor dumneavostră este VIN-Info Sp. z o.o. (ul. Modelarska 18, 40-142 Katowice, Polska, ).
Vă informăm că prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal (informații despre adresa IP, informații oferite de browser-ul dumneavoastră , informații despre sistemul de operare și despre locația aproximativă): • pe baza intereselor noastre legitime, în scopuri statistice și pentru a administra site-ul nostru, în perioada finalizării analizelor statistice, însa nu mai mult de 3 ani de la data la care au fost obținute datele; • pe baza intereselor noastre legitime, în scopuri de marketing direct al propriilor produse, inlusiv pe baza consimțământului dumneavoastră pentru crearea unor tipologii pe baza unor criterii specifice („profiling”), în scopul de a afișa în viitor anunțuri cu privire la serviciile noastre pe alte site-uri, pe perioada de funcționare a site-ului, sau până la retragerea consimțământului.
Colaborăm cu firme de marketing, cu motoarele de căutare pe Internet, cu rețelele sociale, cu companiile care furnizează instrumente electronice pentru analize statistice și utilizează site-uri de rețele sociale, precum și cu companii de gazduire web, cărora le putem transmite datele acestea (destinatarii datelor).
Datele pot fi transferate în afara Uniunii Europene (UE), numai statelor sau entităților a căror legislație este autorizata de legislația UE. Furnizarea de date nu este obligatorie. Refuzul furnizării datelor cu caracter personal poate conduce la funcționarea necorespunzătoare a site-ului. Dumneavostră aveți dreptul de a accesa baza de date legatură cu acele date în care vă privesc, dreptul la rectificarea datelor, dreptul de a solicita ștergerea restricționarea sau datelor, de a vă opune prelucrări datelor cu caracter personal ce vă vizeaza sau de a vă opune în a le transmite altui operator. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
Site-ul poate utiliza cookie-uri și alte tehnologii similare pentru scopurile menționate. Consimțământul pentru utilizarea lor este exprimat prin setările pe care le alegeți în browser-ul dumneavostră. Pentru mai multe detalii despre principiile noastre de prelucrare a datelor și setările browser-ului vă rugăm să consultați [Politica de confidențialitate].